Over ons

Hoe het avontuur in de wateren van Friesland voor ons begon

Na een lange zoektocht om invulling te geven aan onze passie het realiseren en faciliteren van karpervissers bij hun sport, vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Aanvankelijk wilden wij een meer kopen met vaste visstekken.

Echter wonen we in een schitterend deel van Friesland met plm. 150 km2 water, afwisselend meren, kanalen, diep water, ondiep water, natuurgebied etc. Een eldorado voor alle watersporters.

Voor sportvissers is er echter een groot probleem in Friesland een groot deel van het watergebied is vanaf de oever niet bereikbaar of bevisbaar. Wij maakten een plan om het verborgen pareltje voor iedereen toegankelijk te maken.

Op dit moment hebben wij modern uitgeruste boten en elk plekje in het gebied toegankelijk gemaakt. Het is eindelijk mogelijk voor karper en roofvissers hun hobby uit te oefenen in de prachtige wateren van Friesland.

Carp Boats Friesland is een familiebedrijf pur sang.

Reinier van der Linden

Geboren naast het water. De liefhebberij voor sportvissen met de paplepel door zijn vader ingegoten. Meer een roofvisliefhebber dan karpervisser. De afgelopen 20 jaar een eigen bedrijf gehad m.b.t. financiële dienstverlening, het faciliteren en adviseren van de klanten. Speciaal aandacht voor meten is weten en op basis daarvan het beleid binnen een bedrijf aan te passen en te optimaliseren.

Coen Broekhof

Een sportvisser in hart en nieren, met speciaal karper bloed. Naast het vissen op karper, altijd het doel gehad daar meer mee te doen en dit zakelijk op te pakken voor alle karpervissers. Daarnaast altijd werkzaam geweest in relatie met water en bodem, flora en fauna. Nu de kans om invulling aan zijn droom te geven. Met uitstekende kennis van karper vissen en karpervissers en alles wat daarbij komt kijken.

Onze Partners

Deze bedrijven maken jouw visavontuur in Friesland mogelijk