Roofvisboten Friesland

Ontelbare mogelijkheden, vis in alle vrijheid en rust

Sinds 2020 is Carp Boats Friesland naast de verhuur van karperboten begonnen met de verhuur van volledig ingerichte roofvisboten.

Wij willen de mensen een unieke ervaring en beleving geven op visgebied in het prachtige Friesland. Je kunt in dit gebied ook eindeloos trollen of kiezen om te gaan jerkbaiten op de vele ondiepe platen. In het gebied zijn diverse vis mogelijkheden. Zo is er op steenworp afstand het Grote Gat. Deze zandafgraving heeft veel diepe gaten tot 15 meter diep en er zit een groot bestand aan snoek, snoekbaars en baars. Ook kun je richting de Alde Feanen of de Leijen en Burgum.

De Snoek is voorzien van een 55 LB elektromotor achter de boot. De Snoekbaars heeft een 55 LB fronttroller.
Verder zijn de boten voorzien van een 15 PK 4 takt elektrisch startende buitenboordmotor met powertrim. Uiteraard heeft iedere boot de benodigde vissteunen.Voor onze boten is geen vaarbewijs nodig. 

Opties:
* Hengelset (3st), bestaande uit een trolhengel, een baars hengel en een verticaal/dropshot hengel.
* Kunstaasset
* Doodaas

Er zijn veel mogelijkheden om een paar geweldige dagen te beleven in het prachtige gebied in de omgeving van Drachten, dus wacht niet en boek die boot.

Wij hebben twee roofvisboten, deze zijn identiek aan elkaar.

De boten hebben luxe zitstoelen en zijn voorzien van een Garmin Striker V7cv fishfinder.

Arrangement aanbieding

Carp Boats Friesland biedt een heel nieuw concept aan in combinatie met Jachthaven de Drait.
Kom je van ver, of wil je enkele dagen achter elkaar roofvissen, boek dan naast de roofvisboot één of meerdere overnachtingen, voor maar 45 euro per persoon per nacht op een woonboot in de Jachthaven de Drait.

Op de woonboot is aanwezig:
Een douche en toilet, keukenblok, drie slaapplekken, TV, terras, verwarming.
Bij de prijs inbegrepen, linnengoed en handdoeken pakket.
Eindschoonmaakkosten bedragen 35 euro.
Hieronder vindt u een kleine impressie van de woonboot van binnen;

De woonboten zullen aangemeerd liggen aan het kanaal de Drait, waar u bij terugkomst van het roofvissen nog eens na het eten een hengeltje uit kunt gooien of gewoon lekker kunt genieten bij de kachel met een lekker drankje. Ook de roofvisboot kan aan de woonboot worden vastgelegd. Onze roofvisboten zijn voorzien van licht zodat u s’ avonds en de volgende dag weer vroeg op pad kunt gaan.

Een meerdaagse roofvis avontuur van alle gemakken voorzien